Kızkalesi Yaza Şimdiden Hazırlanıyor

Kızkalesi Yaza Şimdiden Hazırlanıyor

Türkiye’nin en güzel kumsallarını, en kıymetli tarih hazineleri barındıran Kızkalesi sahillerinin, giderek daha profesyonelleşen ve kendilerini sürekli yenileyen işletmeleri turizmde hizmet kalitesini yükseltiyor. Deneyimlerini geliştirerek Batı Akdeniz ve Ege Bölgesi tesisleriyle yarışacak düzeye gelen turizm işletmeleri Kızkalesi’ni, turizm sektöründe Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma hedefine doğru emin adımlarla yürüyor.
35 yıllık otel, hizmet sektöründeki yöneticilik deneyimiyle, şimdi 4 yıldızlı Barbarossa Otel’de Kızkalesi turizminin gelişmesi için çaba harcayan Yusuf Bakıcı, yaz turizmi için şimdiden hazırlandıklarını belirtiyor. Bakıcı, “Kulüp Otel Barbarossa daha önce konaklama yaparak tatillerini geçiren misafirlerinin önerileri dikkate alarak, onların rahatına ve konforuna yönelik fiziki eksiklikleri tamamladık. Hizmetlerimizin tamamına yakını sıfırlayarak kalitesiyle, alt yapısıyla ve mükemmel servis anlayışıyla misafirlerimizi yepyeni bir Barbarossa Oteliyle karşılayacağız” diye konuştu.
EMEKLİLER VE BALAYI İÇİN ÖZEL KAMPANYA
Yaza özel paket program hazırladıklarını kaydeden, Barbarossa Otel Genel Müdürü Yusuf Bakıcı, “Tatillerini 15 Mayıs - 30 Haziran arası yapmayı düşünen emekliler, balayı çiftleri ve aileler için özel kampanya başlatarak kişi başı 100 liradan başlayan fiyatlarla, üstelik de kredi kartına taksit imkanıyla tatil imkanı sunacağız” dedi. Bu programın sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve KDV dahil olarak belirlendiğini vurgulayan Yusuf Bakıcı, “Batı Akdeniz ve Ege sahillerindeki işletmelere ödenecek bir kişinin tatil masrafıyla bizim otelimizde 2 kişi tatil yapabilecek. Program içeriğimiz oldukça güzel. Herkes aradığı her şeyi bulabilecek” şeklinde konuştu.
Yaz mevsiminde çocuklar içinde ayrı etkinlikler yapılacağını da ifade eden Bakıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Deneyimli bakıcılar, palyaçolar ve animatörler eşliğinde, çocuklar da güvenli ve huzurlu bir ortamda eğlenerek vakit geçirebilecek. Bugüne kadar halkımızın bize yönelik tercihlerinden dolayı çok memnunuz. Biz de bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak için hizmet kalitemizi sürekli yükselten düzenlemeler yapıyoruz.”