Kobani Provakötleri Ak Partili Başkanın Aracını Yaktı

Kobani Provakötleri Ak Partili Başkanın Aracını Yaktı

Kobani’de yaşananları protesto etmek bahanesiyle Karşıyaka-Yamanlar’da toplanan provokatörler, AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Cemil Bağatur’un aracını yaktı.
Bağatur’un, evden eve nakliyat işinde kullandığı park halindeki asansörlü kamyonetini ateşe veren göstericiler, araç kül olana kadar alandan ayrılmadı. Olayla ilgili olarak konuşan AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Cemil Bağatur, kendisine haber verilmesi üzerine olay yerine gittiğini, ancak park halindeki kamyonetinin sadece demir iskeletiyle karşılaşınca şoke olduğunu söyledi.
Provokatörlerin, ülkenin her yerini karıştırmaya çalıştığını söyleyen Cemil Bağatur, “Benimkisi maddi bir kayıp, bir şekilde telafi edilir. Ancak olaylarda yitip giden canlar bir daha geri gelemeyecek ve telafisi yok. Gördüğüm maddi zarara rağmen, herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Romanı ve daha nice etnik kökenden kardeşlerimizle aramıza, nifak tohumları ekmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek. 1000 yıllık kardeşliğimizi kimse bozamayacak. İnsanların demokratik tepki haklarını kullanmalarına, bir şeyleri protesto etmelerine kimse bir şey diyemez. Ancak; araçları, okulları, bankaları, kamu binalarını yakmak, onlara zarar vermek hiçbir şekilde açıklanamaz.” dedi.