Kocası bu hale getirdi!

Kocası bu hale getirdi!

Adana'da, bulaşıkları makinede yıkamak isteyen eşini  darbettiği ileri sürülen koca gözaltına alındı.İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesinde Nusret L. (51) ile bulaşıkları  makinede yıkamak isteyen Özbek asıllı eşi   Shakhnazahon L. (32) arasında  tartışma çıktı.
 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nusret L, eşini yumruk ve tekme  darbeleriyle yaraladı. Daha sonra Nusret L, darbettiği eşini, fenalaşması üzerine  Adana Devlet Hastanesine götürdü.Nusret L, gözleri ve kolunda morluklar oluşan kadın tedavi edildiği  sırada da polise şikayetçi olmaması için eşine tehditlerini sürdürdü. Kadını tedavi eden doktorun durumu polise bildirmesi üzerine şüpheli  koca gözaltına alındı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Shakhnazahon L, gazetecilere  yaptığı açıklamada, 2 yıldır evli olduğunu ve o günden beri kocasından şiddet  gördüğünü iddia etti.
 
Gözyaşı döken kadın, "Misafir gelmişti evimize. Onlar gittikten evde  bulaşık yıkayacaktım. Bulaşıkları makineye koyarken 'elinde yıkayacaksın' diyerek  bana küfür etti, vurmaya başladı. Önce kafama ve yüzüme vurdu yere düştüm. Yere  düşünce de beni tekmelerle dövdü." iddialarında bulundu.

Kocasının pasaportuna el koyduğunu öne süren Shakhnazahon L, "6 ay  önce dayak yemekten çocuğumu düşürdüm. Beni sürekli dövdü. Dışarı çıkmama izin  vermedi. Kimsem ve gidecek yerim yok." dedi. Shakhnazahon L, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine  götürüldü.