Kocası kaçtı, o kovaladı

Kocası kaçtı, o kovaladı
Ankara'da aldatıldığını düşünen kadın kocasını ve arkadaşını elinde bıçakla kovaladı.


Ankara’da Necla B. isimli iki çocuk annesi, kendisini aldattığını öne sürdüğü kocası Orhan B. ile kız arkadaşı Yağmur Elif K.’yi bıçakla sokak ortasında kovalayıp, yaraladı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİLER
Üçlü, tartışmalar eşliğinde polis eşliğinde karakola götürüldü. Orhan B. ile Yağmur Elif K.’nın, ifadelerinde ilişkileri olduğu iddiasını kabul etmediği ve bıçaklı kadının bu duruma sinirlendiği öğrenildi.

CİNNET GETİRDİ
Çankaya Tunus Caddesi üzerinde öğle sıralarında yaşanan olayda Necla B., elinde bıçakla takip ettiği eşi ile bayan arkadışının sokak ortasında önünü kesti ve tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine kadın bıçak ile eşi ve arkadaşını kovalamaya başladı. Önce kadına, ardından da eşine bıçakla saldıran kadın, kocasını elinden yaraladı. Çevredekilerin araya girmesi ve polisin gelmesiyle cinnet getiren kadın sakinleştirilmeye çalışıldı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
Üçlü, polis aracına da tartışmalar eşliğinde bindirilip, karakola götürüldü. Orhan B. ile Yağmur Elif K.’nın, ifadelerinde ilişkileri olduğu iddiasını kabul etmediği ve bıçaklı kadının bu duruma daha çok sinirlendiği öğrenildi.