Kolaylı Ve Arslan, Aydın’da Gazete Sahiplerini Bilgilendirecek

Kolaylı Ve Arslan, Aydın’da Gazete Sahiplerini Bilgilendirecek

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyesi Nuri Kolaylı ile BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Aydın’da gazete sahiplerini bilgilendirecek.
Basın İlan Kurumu’nda Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi olarak görev yapan Nuri Kolaylı ve Mustafa Arslan’ı, Aydın ziyaretlerinde Gazeteciler Konfederasyonu’nun teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ile Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları da eşlik edecek.
Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Kolaylı ve BİK Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Arslan’ın Salı günü saat: 14.00’de Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gazete sahiplerine yönelik gerçekleştirecekleri bilgilendirme toplantısına, Aydın il genelindeki tüm yerel gazete sahiplerini bekliyoruz. Arkadaşlarımız bu toplantıda özellikle Basın İlan Kurumu mevzuatı ile ilgili soru, sorun ve taleplerini Kolaylı ve Arslan’a iletebilecekler" dedi.