Konaklı Kızlar Letonya’yı Fethetti

Konaklı Kızlar Letonya’yı Fethetti

Türkiye’nin UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki gururu olan Konak Belediyespor, zorlu FC Zurich Frauen maçı öncesi Letonya sokaklarını gezerek moral depoladı. Tarihi Riga sokaklarında doyasıya gezen mavi-beyazlı bayanlar, Riga Dom Kilisesi önünde fotoğraf çekilerek bu anı ölümsüzleştirdi.
İsviçre temsilcisi Zurich ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Konak Belediyespor takım kaptanı Didem Taş, “Bize hem galibiyet hem de beraberlik yetiyor ancak biz maçı kazanmak için çıkıyoruz. 3’te 3 yaparak ülkemize dönmek istiyoruz” dedi.
Tarihi Riga şehrinde faydalı bşr gezi yaptıklarını belirten Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, “Geçtiğimiz sezon Bosna Hersek’te yaşadığımız ve yaşattığımız o güzel duyguları tekrardan tatmak istiyoruz. Bunu yapacak kapatitenin üstünde kadromuz var. Onlara inanıyor ve güveniyorum. Zurich’i yenerek adımızı son 32 takımın arasına yazdırmak istiyoruz”diye konuştu.
14 Ağustos Perşembe günü F Zurich Frauen ile karşılacak olan Konak Belediyespor sahaya, Fatma Şahin, Berna Yeniçeri, Sibel Duman, Esra Erol, Didem Karagenç, Yaşam Göksu, Cansu Yağ, Yağmur Uraz, Raluca, Ebru Topçu ve Cosmina muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.
Konak Belediyespor- FC Zurich Frauen karşılaşması Daugava Stadı’nda TSİ ile 18.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Portekiz Federasyonu’ndan Sandra Bastos yönetecek.