Konan’dan, Başkan İrgat’a Tebrik Ziyareti

Konan’dan, Başkan İrgat’a Tebrik Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, geçtiğimiz haftalarda 4’üncü olağan genel kurulunu yapan ve yeniden Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı seçilen Mustafa İrgat’ı ziyaret ederek tebrik etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, geçtiğimiz haftalarda kongreye giden ve seçimden galip çıkarak güven tazeleyen Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ve yönetimine ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Murat Konan, Başkan İrgat ve yönetimine başarılar dileyerek, “Yeni bir seçimden çıktınız. Çalışmalarınızın semeresini aldınız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak zaten Sağlık-Sen bünyesindeyiz. Bu nedenle her türlü desteklemeye hazırız. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi hizmetler yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Manisa’ya en iyi hizmeti vermeyi düşünüyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İrgat, İl Müdürü Konan’a yönetimi adına teşekkür etti. İl Müdürü Konan’ın yaptığı hizmetlerin takdir ve tebrik edilebilir hizmetler olduğunu belirten Başkan İrgat şöyle konuştu:
“Sağlık-Sen olarak hizmet kollarımızdan biri de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü. Bu müdürlük bünyesinde çalışan arkadaşlarımızın daha iyi düzeyde çalışması için gerekli çalışmaları yapmamız gerek. Toplum olarak ihtiyaç duyduğumuz en iyi hizmetlerin biri Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün yaptığı hizmetler. Teşkilat adına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalar adına teşekkür ediyorum. Elimizden geleni yaparak, birlik içerisinde hem Manisa’ya hem de ülke adına en hayırlı hizmetleri yapacağız.”