Konsomatris kavgasında kan aktı!

Konsomatris kavgasında kan aktı!

12 Ekim günü sabaha karşı meydana gelen olayda, Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi, Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir barda konsomatris olarak çalışan Yeliz Y. (38) ile Ş.K. kıskançlık yüzünden kavga etti.

KADINLAR SAÇ SAÇA BİRBİRİNE GİRDİ

Bu nedenle barın sahibi Yaşar T. (44) Yeliz Y.’yi işten çıkarttı. İşten çıkan Yeliz Y. bu durumu ağabey dediği Abdullah Heybeli’ye anlattı. Gece yarısı Abdullah Heybeli, Yeliz Y.’yi de yanına alarak bara geldi. Bara giren Heybeli, bar sahibi Yaşar T. ile konuşmaya başladı. Bu arada Yeliz Y. ile Ş.K. de konuşurken birden kavga etmeye başladılar. Kadınlar saç saça birbirine girdi. Bu arada Abdullah Heybeli de kavgaya karışınca bar sahibi ve görevliler kavgayı aralayıp onları dışarı çıkarmak istedi. Ancak Yeliz Y. ve Heybeli çıkmak istemeyince zorla dışarı çıkartıldı.

SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Yeliz Y. ve Heybeli tekrar içeri girmek isteyince silahlar ateşlendi. Mehmet Arif K. (21) bar sahibinin oğlu Hayrettin T. (20) ve Cabbar A.’nın (35) dahil olduğu kavgada Mehmet Arif K., Heybeli’yi vurdu. Heybeli sokak ortasında yere düşüp kanlar içinde kaldı.

ÜZERİNDEN OTOMOBİLLE GEÇTİLER

Heybeli’nin kanlar içinde kaldığını gören kavgaya karışanlar kaçmak için bir otomobile bindi. Zanlılar kaçarken yol ortasında yatan Heybeli’nin de otomobil ile üzerinden geçti. Heybeli olay yerinde hayatını kaybederken kavgada Yeliz Y. de elinden yaralandı. Yaralanan Yeliz Y.’de ağabeyim dediği Heybeli’yi bırakıp kaçtı. Bu arada olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Heybeli’nin öldüğünü belirledi.

ZANLILAR 4 SAAT İÇİNDE YAKALANDI

Olay yerine hemen Cinayet Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekipler barda ve çevresinde yaptıkları araştırmada cinayeti kimin işlediğini belirleyip zanlıların kaçabileceği yerlere operasyon yaptı. Yapılan operasyonlarda zanlılar 4 saat geçmeden tek tek yakalandı.

ZANLI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ KABUL ETTİ

3 gün boyunca emniyette sorgulanan şahıslardan silahı kullanan Mehmet Arif K. Heybeli’yi öldürdüğünü kabul etti. Yeliz Y. ise kavga ettiği için kendisinin bardan atıldığını bunu Heybeli’ye söyleyerek bara gittiklerini konuşmak istediklerini ancak kavga çıktığını söyledi. Sorgularının ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. Yeliz Y. adli tıpta basın mensuplarına "O benim ağabeyimdi" diyerek tepki gösterdi.