Konya Smmmo’da Tarım Ve Hayvancılık Muhasebesi Semineri

Konya Smmmo’da Tarım Ve Hayvancılık Muhasebesi Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından mesleki konularda düzenlemiş olduğu bilgilendirme seminerlerine Tarım ve Hayvancılık Muhasebesi ile devam edildi.
Oda hizmet binasında düzenlenen bilgilendirme seminerine çok sayıda Oda üyesi ve stajyer katıldı.
Mesleki konularda eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini belirten KSMMMO Başkanı İsmail Turan, “Antalya da düzenlemiş olduğumuz Anadolu Odaları eğitim seminerimizde işlenen ve meslektaşlarımız tarafından büyük bir beğeni alan tarım ve hayvancılık muhasebesi konusunu tekrar işleme fırsatı bulacağız. Anadolu odaları eğitim seminerimize gelemeyen meslektaşlarımız için tekrar düzenlediğimiz seminerimiz ayrıca Türkiye genelinden de oda web sitemiz aracılığıyla canlı yayınla takip edilmektedir. Eğitim faaliyetlerimiz sadece seminerlerimizle değil ihtisas kurslarımızla da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta inşaat muhasebesi ihtisas kursumuzu başarıyla tamamladık. Sırada Vergide temel kavramlar ve sistematik analiz, E fatura ve E defter konularıyla da ihtisas kurslarımıza devam ediyoruz” dedi.
Ermenek’te yaşanan maden kazasındaki işçilerin ailelerine yardım kampanyası başlattıklarını belirten Turan, “Ermenek’te maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için yardım kampanyası başlattık. Bu yardım kampanyasına meslektaşlarım ve mükelleflerinin destek vereceğine inanıyorum. Kampanya sonunda toplanan yardımı kendimiz bizzat devlet yetkilileri ile birlikte ailelere teslim edeceğiz” diye konuştu.
Seminer sonunda Doç. Dr. Ahmet Büyükşalvarcı ve SMMM Özgür Işık tarafından tarım ve hayvancılık muhasebesi ile ilgili sunum yapıldı.