Konyaaltı’nda 31 Parkta Yenileme Çalişmalari

Konyaaltı’nda 31 Parkta Yenileme Çalişmalari

Konyaaltı Belediyesi, 15 ayrı mahallede 31 parkı yenilerken, fitness ve çocuk oyun gruplarını da kauçuk zemin ile kaplıyor.
Her mahalleye yeni park ve çocuk oyun alanı inşa eden Konyaaltı Belediyesi’nin 15 ayrı mahallede 31 parkı yenilediği belirtildi. Altınkum, Arapsuyu, Çakırlar, Doyran, Gökçam, Gürsu, Hurma, Kuşkavağı, Liman, Mollayusuf, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Siteler, Toros ve Uncalı mahallelerinde bulunan toplam 31 çocuk oyun alanı ve fitness zemininin kauçuk ile kaplandığı, Siteler ve Gürsu Mahallesi’ndeki iki park alanına ise kauçuk zemin koşu yolu yapıldığı kaydedildi. Gürsu, Toros ve Uncalı mahallerindeki mevcut üç basketbol sahasının zemininin özel materyal ile kaplandığı ve etrafı tel çitle çevrelenip potaların yenilendiği, Mollayusuf Mahallesi’nde bulunan mevcut sahanın ise tenis kortu ve voleybol sahası olarak yeniden düzenlendiği ifade edildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçede tüm park ve oyun sahalarını yenilediklerini bildirdi. Özellikle oyun gruplarını,çocukların
güven içinde oyun oynayabilecekleri bir şekilde yenilediklerini ifade eden Başkan Böcek, fitness ve oyun grubu alanlarının zemini kauçuk ile kapladıklarını söyledi. 15 ayrı mahallede 31 parkı yenileme çalışmalarına başladıklarını dile getiren Böcek parkların, meydan ve yeşil alanların modern bir kentin yüzü olduğunu kaydetti.