Konyaaltı’nda Okul Önleri Daha Güvenli

Konyaaltı’nda Okul Önleri Daha Güvenli

Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde özellikle öğrencileri trafik kazalarından koruyabilmek adına okul önlerinde ki yollarda bakım ve sıcak asfalt çalışması başlattı.
Geçtiğimiz günlerde katıldığı arazi denetiminde sıcak asfalt sezonunu açtıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılı içinde ilçede hazırlıklara başladıklarını söyledi. İlk olarak okulların genel bakım ve temizliğini yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, şimdide okul önlerinde ki yollarda trafik kazalarına sebebiyet vermemek adına bakım ve sıcak asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.
Uncalı Mahallesi Konyaaltı Anadolu Lisesi önünde dar olması sebebiyle sürekli trafik kazalarının yaşandığı 1451 sokakta, yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, geleceğimizin temsilcisi gençlerin güvenle okullarına ulaşmalarını istediklerini söyledi.
Konyaaltı Belediyesi olarak büyük gayret içinde olduklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okulların genel temizliğinin ve okul önlerinde ki yolların bakım ve sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmış olacağını bildirdi.