Konya’da 22. Mahalli At Yarışları Sona Erdi

Konya’da 22. Mahalli At Yarışları Sona Erdi

Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Konya Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği’nin organize ettiği 22. Mahalli At Yarışları sona erdi.
Konyalı at yarışı tutkunları Aksaray yolu üzerindeki hipodrom alanındaki son gün yarışlarını heyecanla izledi. Günün ilk yarışında İngiliz atlar, bin 900 metrelik parkurda Gazeticeler Cemiyeti Kupası için yarıştı. Gazeteciler Cemiyeti Kupası’nda Hawk Attack isimli at birinci oldu. Galip gelen atın sahibine kupayı, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar verdi. Arap atlarının yarıştığı günün ikinci yarışı olan bin 900 metre İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kupası’nda Dilşar Beyi isimli at birinciliği elde ederken at sahibine kupasını, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Orhan Tat verdi.
22. Mahalli At Yarışları, İngiliz atlarının yarıştığı bin 600 metre Konya Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Kupası ile sona erdi. Son yarışta, Bahçeşehirli isimli at birinci gelirken, kupayı at sahibine Konya Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Osman Gülcan verdi.