Konyalı neden kapandı?

Konyalı neden kapandı?
Kanyon’da 2006’dan beri faaliyet gösteren Konyalı, özellikle Maslak ve Levent çevresindeki iş dünyasının ve yurtdışından gelen misafirlerinin gözdesiydi.
Vişneli yalancı dolması, Konyalı yoğurtlusu ve piruhisiyle tanınan Konyalı son günlerde gelen müşterilere ‘özet’ bir menüyle hizmet veriyor, nedenini soranlara, bir süre sonra kapanacaklarını bildiriyordu.

Edinilen bilgilere göre kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulunca Konyalı’nın Kanyon macerası sona erdi. Milliyet’e konuşan Konyalı’nın sahibi Mehmet Eren Doğanbey, “Çıkıyoruz, bir bilgilendirme yapılacak” demekle yetindi. Konyalı yönetiminin konuyla ilgili toplantı üstüne toplantı yaptığı öğrenildi.

Yerini Topaz alacak...

Kanyon’daki Konyalı’nın yerine ise Taksim’in ünlü restoranı Topaz’ın sahibi Yücel Özalp’in yeni restoran açacağı konuşuluyor. Konuyu sorduğumuz Özalp, söz konusu restoran alanının Eczacıbaşı - İş GYO ortaklığına ait olduğunu belirterek, “Konyalı’nın yerinde bir proje geliştirmek için çalışmalarımız var. Daha imzaları atmadık ama prensipte anlaştığımızı söyleyebilirim. Şu an her şeyin başındayız. Topaz açmayacağız, yeni bir konsept restoran olacak” dedi.