Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Körfez Belediyesinden Ücretsiz Kemik Taraması

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile verilecek ve 3 gün sürecek ücretsiz kemik taraması hizmetiyle, Körfezliler sağlık taramasından geçirilecek.Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kocaeli...

Yayınlanma:

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile verilecek ve 3 gün sürecek ücretsiz kemik taraması hizmetiyle, Körfezliler sağlık taramasından geçirilecek.
Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık Grup Başkanlığı’nın işbirliği ile düzenlenen ve üç gün sürecek kemik taraması etkinliği, Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde 20 Ocak’tan itibaren başlayacak. Ücretsiz olarak uzman doktorların eşliğinde yapılacak olan tarama ile Körfezli vatandaşlar sağlık taramasından geçirilecek.
Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği kemik taraması etkinliğine katılmak isteyen vatandaşların ise Körfez Belediyesi’ni arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Kadınlarda görülme olasılığı yüksek olan bu hastalık, 40 yaş ve daha ileri yaş, hormon oranlarının bozulması, beslenme bozuklukları ve kafein zengini ürünler (alkol, sigara, kahve, kola) tüketmek gibi nedenlerle meydana geliyor. Bu nedenlerle başlangıç gösteren kemik erimesi hastalığı ilerlediği takdirde kişilerde kemik kırılmalarına ve eklem ağrılarına sebep olabiliyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler