Korkuteli Kaymakamı Karahan İçin Veda Gecesi Düzenlendi

Korkuteli Kaymakamı Karahan İçin Veda Gecesi Düzenlendi

Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığından Karaman Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Erkan Karahan için veda gecesi düzenlendi.
Korkuteli’den Karaman Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Erkan Karahan için bir Korkuteli Mantar Evi’nde veda gecesi tertiplendi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen geceye, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Zeki Kaygusuz, siyasi parti temsilcileri, hayırseverler ve muhtarlar katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Kaymakam Erkan Karahan, "Beş yıl boyunca değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlerden aldığımız güç ve şevkle zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Devlet ve Kaymakamlık makamını en iyi bir şekilde temsil etme, devletin şefkatli elini her vatandaşımıza uzatma, Korkuteli ilçemizin ekonomik, sosyal, sportif ve kültürel alanlarında daha da ileriye götürme, eğitim, sağlık ve güvenlik konularında taviz vermeden çalışma gayreti içerisinde olduk. Hayırseverlerin destekleri ile birlikte ilçeye yeni okullar kazandırdık. Bu zaman diliminde beni yalnız bırakmayan tüm kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Kaymakamlık personeli ve Belediye Başkanı Hasan Gökce, Kaymakam Erkan Karahan’a şilt ve değişik hediyeler verdi. Yemek sonrası İlçe Müftüsü Duran Turgut tarafından dua edildi.
Kaymakam Karahan, yemeğe katılan konuklarla tek tek vedalaştı.