Korkuteli Zabıtası Yemekte Bir Araya Geldi

Korkuteli Zabıtası Yemekte Bir Araya Geldi

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Zabıta Müdürlüğü personeli, yemekte bir araya geldi.
Baraj Üstü Gölbaşı Restoran’da düzenlenen ve zabıta personelinin aileleri ile birlikte yer aldığı yemeğe Korkuteli Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Önal, Metin Arlan ve Mali İşler Müdürü Ahmet Alagöz de katıldı.
İlçe dışında olması nedeniyle yemeğe katılamayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ise yaptığı açıklamada Zabıta Müdürlüğü personelinin Zabıta Haftası’nı kutladığını ifade etti. Başkan Gökce, "Doğumdan ölüme, ilçe halkının hizmetinde, belediyelerin en kapsamlı ve en dinamik görevlerinden birini yapmakla yükümlü olan zabıta teşkilatımız, Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyemiz sınırları ve mücavir alanlarının genişlemesi ve yeni mahallelerin kurulması ile görev alanı genişlemiştir. Zabıta Teşkilatı’nın her yıl 1-7 Eylül tarihleri arası kutlanan Zabıta Haftası’nın 188’inci yıldönümü ülkemize, ilçemize, belediyemize ve tüm zabıta personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.