Korkuteli’nde Sınav Öncesinde Güvenlik Toplantısı

Korkuteli’nde Sınav Öncesinde Güvenlik Toplantısı

27 Kasım 2014 tarihleri arasında tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz başkanlığında sınav güvenliği toplantısı yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen sınav güvenliği toplantısında, sınav öncesi ve sonrası alınacak olan önlemler gözden geçirilerek öğrencilerin rahat bir şekilde sınava girmeleri için değerlendirmeler yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı. Onlara başarılar diliyoruz. Biz yüzde 100 başarıyı hedef aldık. Bu yönde elimizden gelen gayreti sarf etmek durumundayız" diye konuştu.
İlçede 18 okulda TEOG sınav uygulaması yapılacağını belirten Kocagöz, sınavlarda görev yapacak personellere teşekkür ederken, velilerin de
öğrencilere destek olmak için okul dışında beklemelerini istedi. Kocagöz, "Sınav esnasında sürücülerin okul çevresinden geçerken klakson çalmamalarını istiyoruz" dedi.