Korupark'ta yeni yıl müzikle başlıyor!

Korupark'ta yeni yıl müzikle başlıyor!

Korupark’ta mutluluk şimdi Audi Q3 hediyeli. 75 TL harcama yapan her ziyaretçi, Audi Q3 kampanyasına katılma hakkı kazanıyor. Kampanyaya katılan her ziyaretçi, daha çok alışveriş yaparak şansını katlamaya devam ediyor. Kampanya 24 Şubat 2017’ye kadar devam ediyor olacak.
Giselle Tavilson ile Keman Dinletisi ve Dans Gösterisi
Yeni yıl heyecanı mutluluğun merkezinde müzik ile devam ediyor. Son dönemlerde elektro keman performansı ile adından sıkça söz ettiren ve dünyaca ünlü organizasyonlarda defalarca sahne almış Giselle Tavilson, 24 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’te Korupark sahnesinde sergileyeceği şov ile Bursalıları kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor.


Gencer Savaş Bandosu ile Müzik ve Şov Bir Arada

Gencer Savaş yönetimindeki bando, her türden müzik severe hitap edebilecek geniş repertuarları ve görsel şovlarıyla Korupark koridorlarına yeni yıl coşkusunu getirecek. Bursalılar, 25 Aralık Pazar günü saat 15:00’te başlayacak etkinlikle, latinden popa geçen melodileri dans şovuyla birleştiren grubu izlerken kendilerini eşlik etmekten alıkoyamayacaklar.

Müzik Hiç Susmasın
Korupark’ta alışveriş telaşınıza, yeme içme ve dinlenme molalarınıza Gezici Trio Müzik Grubu’nun yeni yıl müzikleri eşlik edecek. 24-31 Aralık tarihleri arası, müzik hiç susmuyor, yeni yıl heyecanı Korupark’ta karnaval tadında geçmeye devam ediyor.