Korupark’ta bayram alışverişleri kazandırıyor!

Korupark’ta bayram alışverişleri kazandırıyor!

Korupark’ın devam elektrikli bisiklet kampanyasında kazanma şansı bayram alışverişleri ile de devam ediyor. 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanyada, şanslı üç Korupark ziyaretçisi yazın tadını elektrikli bisikletler ile gezerek çıkartmaya hak kazanacak. Korupark’ta yapılacak bayram alışverişleri ile kampanyaya katılanlar her 100 liralık bayram alışverişleri karşılığında üç bisikletten birini kazanma fırsatı yakalayacak.

Miniklere En Güzel Bayramlıklar

Seçkin giyim markalarını bünyesinde bulunduran Korupark; Vakko, Beymen, Tommy Hilfiger, Mudo, Boyner, İpekyol, Roman, Yargıcı, LC Waikiki, Marks&Spencer, Panço, B&G Store, Baby Shoes, Benetton 012, Chicco, Soobe gibi onlarca markanın yüzlerce ürünü ile çocuk ve yetişkinler için en güzel bayram hediyelerini veriyor. Cıvıl cıvıl renkler, rahat kıyafetler, geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve uygun fiyatları ile seçkin markalar Korupark’ta en güzel bayramlıkları çocuklarla buluşturuyor.

Korupark’ta yepyeni markalar, Yepyeni alışveriş keyifleri…

Korupark yenilenmeye ve büyümeye devam ediyor. Yüzlerce mağazasına, binlerce markasına her gün yenilerini ekleyen Korupark, alışveriş keyfinizi artıracak yepyeni markalarla sizleri tanıştırmaya devam ediyor. Karaca Home, Sunglass Hut, NG Style, Media Markt, Decathlon ve Toyzz Shop XL Korupark’ta sizi bekliyor.