Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Aydın

Kosgeb’den Söke’de Girişimcilik Kursu

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), Söke’de girişimcileri eğitiyor.Kurların birinci grubu 70 saatlik eğitimlerini tamamlarken; ikinci girişimci grubu eğitimlerini 15 Eylül ile 25 Eylül tarihleri arasında...

Yayınlanma:

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), Söke’de girişimcileri eğitiyor.
Kurların birinci grubu 70 saatlik eğitimlerini tamamlarken; ikinci girişimci grubu eğitimlerini 15 Eylül ile 25 Eylül tarihleri arasında alacak. Söke’de esnaf odaları birlik binasında gerçekleşen girişimcilik destek programından 50 girişimci adayı faydalanacak. Girişimcilik kursunun eğitmenliğini Aslıhan Bostancı yaparken; KOSGEB Aydın İl Müdürü Turgut Gözen eğitimlere katılarak bilgiler aktarıyor.
Bu proje ile KOSGEB’in kendi işlerini kuracak girişimcilere can suyu niteliğinde destek verildiğini ifade eden Turgut Gözen; “Girişimci kadınlarımız üst sınırı 30 bin TL olan desteklemelerin proje bedeline göre yüzde 70’ini, girişimci erkekler ise yine üst sınırı 30 bin TL olan desteklemelerin proje bedeline göre %60’ını hibe olarak alıyorlar. İşini kurmak isteyen, heyecanı olan girişimci adaylarımızın can suyu niteliğindeki bu eğitim ve desteklemelerden yararlanmalarını arzu ediyoruz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler