Kosta Rika - İngiltere maçın golleri (TIKLA İZLE)

Kosta Rika - İngiltere maçın golleri (TIKLA İZLE)

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası grup maçlarına damga vuran takımlardan biri de Kosta Rika oldu. D Grubu'na 3-1'lik Uruguay galibiyetiyle başlayan Kosta Rika, ikinci maçta İtalyanları tek golle devirerek üst tur vizesini cebine koymuştu.

Grup birincisinin belirleneceği günde 2'de sıfır yapan ve kupaya veda eden İngiltere ile karşı karşıya gelen Kosta Rika, maça kontrollü bir futbol anlayışla başladı. İngiltere ise eve dönüş öncesi en azından kupayı galibiyetle kapama düşüncesinde sahadaki yerini alırken Sturridge ile rakip kalede üstünlük golünü aradı.

Mineirao Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sonlandı ve ikinci yarıda İngiltere, rakip yarı sahada daha fazla görünen taraf oldu.

Galibiyet için tüm kozlarını oynayan İngilizler, Kosta Rika defansını geçmeyi başaramayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla D Grubu'nda 7 puana ulaşan Kosta Rika lider olarak bir üst tura çıktı. Kosta Rika 2. Tur'da C Grubu'nun ikincisi Fildişi Sahili ile karşı karşıya gelecek.

KOSTA RİKA - İNGİLTERE MAÇIN ÖZETİ / İZLE


KOLOMBİYA - JAPONYA MAÇIN GOLLERİ / İZLE

YUNANİSTAN - FİLDİŞİ SAHİLİ MAÇIN GOLLERİ / İZLE

URUGUAY - İTALYA MAÇIN GOLLERİ / İZLE