KÖY KONAĞINA HULKİ KARAKAYA’NIN İSMİ VERİLDİ

KÖY KONAĞINA HULKİ KARAKAYA’NIN İSMİ VERİLDİ

Yerel seçimler sonrasında tüzel kişilikleri sona ererek mahalle statüsüne dönüşen köylere hizmet götürmeye devam eden Nazilli Belediyesi, mahallelerde yaşayan vatandaşların isteklerini dikkate alarak sorunlarını çözmeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Dualar Mahallesine yapmış olduğu ziyaretlerde Mahalle Muhtarı Hüseyin Canlı ve vatandaşların muhtarlık binasının atıl ve kullanılmaz durumda olduğunu belirtmeleri üzerine Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iki katlı kullanılmaz haldeki, depreme dayanıksız raporu bulunan muhtarlık binasının yıkımını gerçekleştirildikten sonra, yapım çalışmalarını başlattığı muhtarlık binası tamamladı. Toplamda 60 metrekare alanda tek katlı olarak inşa edilen yapının bir bölümü muhtarlık bir bölümü de köy konağı şeklinde kullanılacak.
Yapımı tamamlanan muhtarlık binası ve köy konağına sahip olmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri de aldıkları ortak karar ile MHP’li Belediye Meclis Üyesi olan Hulki Karakaya’nın ismini köy konağına vererek ‘Hulki Karakaya Konağı’ olarak kullanacak.