Kozmetik ve Güzellik Fuarı renkli görüntülere sahne oluyor

Kozmetik ve Güzellik Fuarı renkli görüntülere sahne oluyor

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tarafından düzenlenen kozmetik sektöründeki Bursa’nın ilk ve tek fuarı BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, Merinos AKKM’de devam ediyor.

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknoloji ürünler, saç bakım ve spa wellness alanlarında faaliyet gösteren firmaların yer aldığı fuarda, yeni ürünler ve yöntemler, eğitim programları, defile ve birçok faaliyet ziyaretçilerle buluşmayı sürdürüyor.

Bursa protokolünün katılımıyla açılan fuarın ilk gününde Livza Uyar, Pelin Balı ve Muhittin Yuşan gibi alanında uzman isimler şovlarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı. Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın ilgi gösterdiği fuarın ikinci gününde de etkinlikler ve stant açan firmaların yaptığı özel uygulamalar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fuarın ikinci gününde Kübra Özçetin ile Cilt Bakımı etkinliğinde ziyaretçiler en yeni uygulamalara dair bilgi sahibi oldular. Makyajda Sihirbazlık Numaraları’ etkinliği ile fuar ziyaretçileriyle bir araya gelen ünlü sunucu ve kozmetisyen Ayşenur Yazıcı’nın keyifli sunumu ise renkli görüntülere sahne oldu.

,

Bayanların yanı sıra erkeklerin de yoğun ilgi gösterdiği fuarda; Türkiye şampiyonu erkek kuaförü Mehmet Ali Denel tarafından erkek makyajına dair bir etkinlik gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliklerle konuklar, farklı deneyimler yaşama şansı yakalarken merak ettiklerini de uzmanlarına danışabiliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu fuar, 11 Şubat Pazar gününe kadar açık olacak.