Kraliyet sarayında feminist devrim!

Kraliyet sarayında feminist devrim!

İngiltere Prensi Harry (34) ile Amerikalı oyuncu eşi düşes Meghan’ın (37) pazartesi günü doğan erkek bebekleri, dün ilk kez kamera karşısına çıktı. Mutluluk sarhoşu çift geçen yıl görkemli bir düğünle evlenmişti.

Saraya girdiğinden beri yüzyıllara dayanan kuralları sürekli yıkan Meghan Markle bir kesim tarafından eleştirilken özellikle kadın hakları savunucuları tarafından destekleniyordu.

Eşi ve yeni doğmuş bebeğiyle basının karşısına çıkan Markle yine bütün kuralları yıktı, tüm dünyayı bir kez daha şaşırttı.

Feminist düşes Meghan bir geleneği daha değiştirdi. Tahtın 7. sırasındaki varisi olan bebeği, babası taşıdı.

Bugüne kadar Kraliyet ailesi’nin tüm bebeklerinin ilk görüntüsü doğumdan birkaç saat sonra hastane önünde ve anne kucağında veriliyordu. Harry'nin abisi William ve Kate Middleton 3 çocuklarıyla bu geleneğin en güzel örneklerini verdiler.

Prens Harry doğduğunda babası Charles ve annesi Diana da bu pozu vermişti.

Meghan Markle ise kraliçenin ve muhafazakar İngilizlerin tepkisine hiç aldırmadan kraliyetin en köklü kurallarından birini daha yıktı.

Elbisesinin renginden doğal görünümüne, vücut dilinin rahatlığından kocasının eline tutuşturduğu bebeğine kadar tam anlamıyla feminist bir devrime imza attı.

Tabuları yıkan düşes Meghan Markle yeni doğan oğlu ve eşi Harry'yi kastederek “Dünyanın en iyi iki erkeğine sahibim” demeyi de ihmal etmedi...