Krasic için son kararı Aziz Yıldırım verecek!

Krasic için son kararı Aziz Yıldırım verecek!
Milos Krasic’in geleceği hafta içinde Başkan Aziz Yıldırım ile yapacağı toplantıda netlik kazanacak.

Fenerbahçe’de A2 ve genç takımlarla idmanlara çıkan Milos Krasic’in geleceği hafta içinde Başkan Aziz Yıldırım ile yapacağı toplantıda netlik kazanacak.

Sezon başında yüksek maaşı sebebiyle kulüp bulmakta zorlanan Sırp futbolcu devre arasında da herhangi bir takımla anlaşamadı. Sarı-lacivertli kulüple 1,5 yıl daha kontratı bulunan Krasic’in başka bir kulübe mi gideceği yoksa kontratının karşılıklı olarak feshedileceği bu görüşmede aydınlanacak.

Yıldız oyuncu eğer kulüp bulamazsa ve fesih için de mali engeller çıkarsa bu sefer gündeme tekrar A takıma dönme ihtimalinin gelebileceği kaydedildi. Sezon başından bu yana tek bir maç oynamayan ve gençlerle antrenman yapan Krasic’in A takımla idman yapması halinde sezon sonu daha kolay takım bulabileceği düşünülüyor. Ancak nihai karar bu hafta Başkan Aziz Yıldırım tarafından verilecek.

MAÇLARI KAÇIRMIYOR

Sezon başından bu yana gençlerle Dereağzı’nda çalışan yıldız futbolcu burada yeni takım arkadaşları ile de iyi bir iletişim kurdu. Krasic hafta içi birlikte çalıştığı arkadaşlarının maçlarını hafta sonu kaçırmıyor. Sırp futbolcu son olarak bu hafta Dereağzı Tesisleri’nde oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa U19 maçını izledi.