Kto Başkanı Hiçyılmaz’dan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kutlama

Kto Başkanı Hiçyılmaz’dan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kutlama

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, milletin iradesi ile seçilen 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı göreve başlaması dolayısıyla kutladı. Hiçyılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın yemin ederek göreve başlamasından mutluluk duyduk. Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.
Hiçyılmaz, son 12 yılda Türkiye’yi önemli noktalara taşıyan ve ekonomi alanında önemli atılımlara imza atan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı sıfatı ile de aynı çabayı sarf edeceğine inandığını belirtti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin Millet tarafından yapılmasını, hem istikrarın korunması hem de demokrasinin gelişmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirdiklerini kaydeden Hiçyılmaz, "Ülkemiz, istikrarını koruyarak büyüme kaydetmektedir. Türkiye’nin, yakaladığı istikrarın bozulmaması açısından Cumhurbaşkanlığı koltuğuna milletin adamı Sayın Erdoğan’ın oturmuş olması önemlidir. Ekonomik büyümenin sürdürülmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşturulması noktasında, her ne kadar Cumhurbaşkanlığı makamında da olsa, Sayın Erdoğan’ın ekonomi dünyasının taleplerine bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da olumlu katkılar sunacağından eminiz" dedi.