Küçük çocuğu olay yerinde bırakıp kaçtı!

Küçük çocuğu olay yerinde bırakıp kaçtı!
Bursa’da alkollü sürücü, gece geç saatlerde bir yakınının çocuğunu aracıyla bakkala götürürken park halindeki TIR’a çarptı.

Çocuğu olay yerinde bırakarak kaçan sürücü, bir süre sonra kaza yaptığı yere dönerek polis ekiplerine teslim oldu.

Olay, Bursa-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İlker G. isimli kişi, gece saat 01:45 sıralarında 16 NEB 49 plakalı aracı ile bir yakının 9 yaşındaki Baran Öz isimli çocuğunu bakkala götürdü. Bakkaldan alacaklarını temin eden küçük çocuğu Elmasbahçeler Mahallesi’ndeki evine bırakmak için dönüş yolculuğuna geçen İlker G., park halindeki 81 FA 027 plakalı TIR’a çarptı.

Küçük çocuğu sağlık ekipleri sakinleştirdi

Kazanın ardından İlker G., küçük Baran’ı yaralı bir şekilde bırakarak bir taksiyle olay yerinden uzaklaştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğa ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Kazanın etkisiyle büyük korku yaşayan Baran Ö., “Babamı bekleyin, babam gelecek” diyerek ağladı. Küçük Baran’ı sağlık ekipleri sakinleştirirken, ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Baran Ö., aracı kullanan İlker Güven’in kendi mahallerinde taksicilik yaptığını ve bakkala bir şeyler almak için gittiklerini ifade etti.

220 promil alkollü çıktı

Bir süre sonra kazanın yaşandığı bölgeye gelen İlker G., polis ekiplerine teslim oldu. Ekiplerin ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne getirdiği İlker G.’nin 220 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.