Küçük Ve Yıldızlar Kros Ligi

Küçük Ve Yıldızlar Kros Ligi

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan, Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi 12 Ekim Pazar günü Adana’da Merkez Park’ta gerçekleştirilecek.
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Küçükler ve Yıldızlar Kros Ligi’ne Adana’nın yanı sıra Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Karaman ve Niğde, Aksaray ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) toplam 107 sporcu katılacağını söyledi.
Merkez Park’ın atletizm sporu için ideal bir mekan olduğuna belirten Uğur, “Gelecek konukların konaklama, beslenme ve diğer sorunlarıyla yakından ilgilenerek Adana’dan mutlu dönmelerini sağlayacağız. Kent olarak büyük organizasyonlar alıyoruz. Bütün organizasyonlarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile personelinin profesyonel çalışmasından dolayı müsabakaları başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Adana atletizmde göstermiş olduğu başarı sayesinde Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi (TOHM) seçilip pilot bölge oldu. Gelecek sezonlarda kentimizin adını daha iyi duyuracağız” dedi.
Uğur, yarışmaya katılan bütün takımlara başarılar dilerken, tüm Adanalı sporseverleri mücadeleyi izlemeye davet etti.