Küçükçekmece’de İki Grup Arasında Taşlı, Sopalı Kavga

Küçükçekmece’de İki Grup Arasında Taşlı, Sopalı Kavga

Küçükçekmece’de iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Taşlı, sopalı, bıçaklı kavgada yaralanan çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.
Olay, Sefaköy Kemalpaşa Mahallesi Erkin Sokak içerisinde 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre ertesi gün madde bağımlısı olduğu öğrenilen şahıslarla başlayan tartışma bir kişini bıçaklanmasıyla neden oldu. İşçilerin Birliği Derneği üyeleri olaydan sonra uyuşturucu ve çeteleri protesto etmek için mahallede yürüyüş yaptı.
Yürüyüş esnasında iki grup dernek önünde kavga etmeye başladı.
Sopaların, taşların ve bıçakların kullanıldığı kavgada yaralanan Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Bölge park halinde bulunan 5 araçta da atılan taşlardan dolayı maddi hasar meydana geldi.
OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA ÇEVİK KUVVET EKİBİ SEVK EDİLDİ
Çıkan kavga sonrası olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Kavgayı haber alan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Dursun Zengin ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek her iki tarafa da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İşçilerin Birliği Derneği’ne gidilmesine yadırgadığını belirten bir mahalleli ile Çelebi arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşananları öğrenmek, taraflara geçmiş olsun dileğinde bulunmak için mahalleye geldiğini söyleyen Çelebi, saldırıda hasar gören bir iş yerini ziyaret ederek içeridekilerle sohbette bulundu.
KAVGA ANI KAMERADA
İki grubun taşlarla sopalarla birbirine girdiği kavga cep telefonu kamerasıyla kaydediliyor. Görüntüde iki grubun sokak ortasında kavga ettiği görülüyor. Bazı vatandaşların ise kavga eden grupları ayırmaya çalıştığı görülüyor.
Yaşanan olaylarla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.