Kur'an-ı Kerim'e ayak basan bakın kim çıktı? Kedibiti adlı Twitter kullanıcısı

Kur'an-ı Kerim'e ayak basan bakın kim çıktı? Kedibiti adlı Twitter kullanıcısı

Twitter'da Kur'an-ı Kerim'i ayakları altında çiğneyen bir fotoğraf paylaşan kedibitli adlı kullanıcı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dava açması sonucu kim olduğu tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde 'kedibiti' isimli bir Twitter kullanıcısı Kur'an'a ayak basıp fotoğrafını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla bu kişi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Kedibiti adlı kullanıcı kimdir?

Sadece İNSANA saygı duyan bir Ateist.!!! (SOYSUZ)...!!! #Hedonist #ATE *Nam-ı diğer Kedi Bit-i Binti Haşşortman bin Ebu Cehil Amr bin Hişam diyebilirsiniz.

Kedibiti adlı kullanıcı gözaltında

'kedibiti' isimli twitter kullanıcısının İstanbul'da yaşayan G.A. (38) olduğu tespit edildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.'nın bilgisayarına ve telefonuna el konuldu.

Melih Gökçek peşini bırakmadı!

İfadesinde bir inancı olmadığını Kur'an'a ayak basılan fotoğrafın yanında devlet büyüklerine hakaret ettiğini söyleyen A. hakkında iftira, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve kamu barışını bozma hedefiyle hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.




Erdoğan yakından takip ediyor!

Davaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı aracılığıyla müdahil olduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de söz konusu dava için avukatına talimat verdiği ifade ediliyor.