Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber!

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber!

Bu hafta 242. bölümüyle izleyici karşısına çıkması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu seyircisini üzdü. Yayınlandığı her kanal ve dönem büyük izlenme oranlarına ulaşan Kurtlar Vadisi Pusu gelecek hafta ekranlara bir hafta ara verecek. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın bulunduğu dizinin yapımcılığını Pana Film üstleniyor. Dizi verdiği aralar sebebiyle bir türlü istediği reytingleri alamıyordu. Dizi yeniden ara verecek. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 8 Ocak Perşembe günü saat 20.00'da Kanal D'de.

241.BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil eder. Cahit ve Safiye'nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür.
Polat Alemdar'ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.
Polat planına tüm ekibini dahil ediyor!..
Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull'u, keşif yapmaya başlamışlardır bile.