Kütahya Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerinden Hastane Ziyareti

Kütahya Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerinden Hastane Ziyareti

Kütahya Gazi Kemal Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.
Gazi Kemal Bilim Sanat Merkezi Müdürü Murat Fazıl Akkoç’un beraberinde Bilim Sanat öğrencileri, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, İdari Hizmetler Başkanı Mevlüt Yıldız ve Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Ahmet Büber ile yaptıkları görüşmelerde hazırlanmış projeler ve yapılabilecek yeni projeler ile birlikte merak ettikleri soruları sordular.
Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Dr. Mithat Ekici, “Hepiniz farklı farklı branşlar da bir yerlerde olacaksınız. Sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz gün gelecek hayata geçirilecektir. Belki de kendi fikirlerinizi sizler hayata geçireceksiniz. Yaptığınız projeler çok önemli, bunları değerlendireceğiz. Sizlerle böyle bir görüşme yaptığımız için çok mutluyum. İnşallah bir başka bir zaman yeniden beraber oluruz" dedi.
Bilim Sanat Merkezi Müdürü Murat Fazıl Akkoç ise, “Öğrencilerimize böyle fırsatlar verip zaman ayırdığınız için öncelikle Genel Sekreterimize, Hastane Yöneticimize ve idari Personelimize teşekkür ederim. Bu öğrencilerimizin değişik branşlarda kendilerine göre üstün başarıları var. Bu öğrencilerimiz özel sınavlardan başarı elde ederek, çeşitli elemelerden sonra Bilim Sanat Merkezine kayıtları yapılıyor. Bir çok konuda projeleri olan öğrencilerimiz, hastane içinde projeleri vardı. Bunları değerlendirmek için Genel Sekreterimiz ile görüşme imkanı bulduk, sağ olsun bizleri kırmadı ve öğrencilerimizin projeleri hakkında görüşmek üzere ikinci kez bizleri kabul etti. Geleceğimizin büyükleri olacak bu öğrencilerin bilgi ve düşüncelerini şimdiden geliştirerek ve bunların uygun bulunanları hayata geçirerek hem onlara destek vereceğimize, hem de halkımıza ve geleceğimize daha faydalı işler yapılacağına inanıyorum" diye konuştu.
Başaran Yıldız Orta Okulu 5. sınıf öğrencisi Berra Demirtaş, kendi yazdığı kitabı Dr. Mithat Ekici’ye hediye etti.(EFE)