Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Kütahya’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanacağını bildirdi.Kutlamaların ana temasının ’Cami ve Gençlik’ olarak belirlendiğini dile getiren Gül, "Bilindiği...

Yayınlanma:

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanacağını bildirdi.
Kutlamaların ana temasının ’Cami ve Gençlik’ olarak belirlendiğini dile getiren Gül, “Bilindiği gibi, her yıl geleneksel olarak 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanması gereken haftanın, bu yıl Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle 13-19 Ekim tarihlerine ertelenmişti. Camiler ve Din Görevlileri haftasının bu yılki ana teması olarak ’Cami ve Gençlik’ konusu üzerinde durulacak.Namaz alışkanlığını gençlerimize de kazandırmalıyız” dedi.
Müftü Hacı Yusuf Gül, Kütahya Müftülüğü’nün hafta boyunca birçok etkinlik düzenleneceğini ifade etti.
Gül, hafta kutlamalarının 13 Ekim günü din görevlilerinin Sevgi Yolu üzerinde gül, karanfil ve kitap dağıtımı ile başlayacağını belirtti.
Müftü Gül, haftanın 19 Ekim günü Ulu Camii’de Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle sona ereceğini sözlerine ekledi.(EFE)

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler