Kutlucan seçim çalışmalarını sürdürüyor

Kutlucan seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Zekeriya Kutlucan Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde, Kafkas kökenli bir ailenin mensubu olduğunu hatırlatarak, "Görev tevdi edilirse Ankara'da Kafkas kökenli insanlarımızın temsilcisi olacağım" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Zekeriya Kutlucan, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyelerinin ilgiyle karşıladığı Kutlucan, Kafkas kökenli bir ailenin mensubu olduğunu hatırlatarak, "Görev tevdi edilirse Ankara'da Kafkas kökenli insanlarımızın temsilcisi olacağım. Ticari ve sosyal alanlardaki etkinliklerini artırmak için mücadele edeceğim. Bizim birbirimize ihtiyacımız var" dedi.

ARTIK HAVAALANLARI BİZE YETMİYOR


AK Parti'nin 2002 yılından bu yana Türkiye'ye çağ atlattığını savunan Kutlucan, "Türkiye'de bugün insanlarımızın refah seviyesi arttı. Artık rahat bir şekilde hastanelere gidip tedavilerini gerçekleştirebiliyorlar. Ulaşım alanında da bir çok imkâna sahibiz. Örnek verecek olursak, 2002 öncesinde uçakla yolculuk eden kişi sayısı 6 milyon civarlarında iken bugün 60 milyona ulaştı. Bugün havaalanları bize yetmiyor. İstanbul'a Avrupa'nın en büyük havaalanı inşa ediliyor. Ama bu sayılar da bize yetmez. 2023 yılında 150 milyon yolcu hedefliyoruz" dedi.

HEDEFİMİZ MİLLİ GELİRİ TABANA YAYMAK


Sosyal adalete vurgu yapan Kutlucan sözlerini şöyle sürdürdü: "Hükümetimiz tarafından engelli ve yaşlılara ayrılan bütçe, 14 milyar lira. Bu bize yetmez. Bizim ana hedefimiz milli geliri nasıl tabana yayabiliriz. Biz bunun üstüne düşünüyoruz. Bunların araştırmalarını yapıyoruz" diye konuştu.