Kutso’da Meclis Toplantısı

Kutso’da Meclis Toplantısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, Meclis Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlutarafından üyelik beratları takdim edildi.
KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komite başkanlarının katılımında gerçekleştirilen toplantıya, Aksa Eczanesi Sahibi Kütahya Filistin Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi konuk oldu.
Filistin Gazze DoğumluEczacı Muhammed Ziya Afifi, ailesinin Gazze’de olduğundan bahsederken Gazze’de yaşanan olaylar hakkındahaziruna bilgi verdi. Gazze için başlattıkları yardım kampanyası konusunda bilgi vererek Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarından yardım beklediklerini bildirdi.
Sunumun ardından, KUTSO Ağustos ayı Meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek kararlar alındı.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize hayırlı olması konusunda dilek ve temennilerini ileterek,VII. Türkiye Sanayi ve Ticaret Şurası’nda her bölge için yapılan toplantı ve sunumlarda Ege Bölgesi’nin sorunlarını anlatma görevinin kendisine verildiği ve ege bölgesinin kalkınması için yapılması gereken projeler hakkında görüş ve önerilerini belirttiği hakkında, haziruna bilgi verdi.(EFE)