KUVARS FABRİKASI 50 KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK

KUVARS FABRİKASI 50 KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AHSOSB) kurulan ve Türkiye’deki 4. kuvars üretim fabrikasından biri olan Bizim Mermer’e ait tesislerde montaj işlemleri bütün hızıyla devam ediyor.
AHSOSB’de 2014 yılında temeli atılan ve 22 dönümlük açık alanda 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen fabrikadaki çalışmalar iç ünitelerde yoğunlaştı. Mühendisler, makine parkları ve ekipmanların montaj çalışmalarını hızlandırdılar. Fabrikanın yaz aylarında üretime geçirilmesi planlanıyor. Merkezi Adana’da bulunan, sektörde Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesine yönelik çeyrek asırdır toptan satış hizmeti veren Bizim Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, Adana’ya önemli bir tesis kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yazlamaz, “Bu tesisi kurarken öncelikli amacımız, çeyrek asırda kazandığımız bilgi ve tecrübemizle iştigal sahamızda hem insanımıza hem ülkemize omuz vermektir. Bu teşebbüsle yaklaşık 50 kişiye iş kapısı açmış olacağız. İhracat hedefinin yanında iç piyasadaki ihtiyaçlara da cevap vermek istiyoruz. Tüketiciyi memnun etmek değişmez ilkemiz. Son tüketiciyi memnun edemeyen rekabet gücünü kaybeder ve ayakta kalamaz. İnsan odaklı hizmet anlayışımıza ek olarak bu gerçekler ışığında son teknolojiyi çok önemsiyoruz ve projelerimize bunun gereklerini yansıtıyoruz" dedi.
“Bizim mermer ve Granit” olarak yıllardır fuar etkinliklerine ayrıca önem verdiklerini ifade eden Yazlamaz, Adana’da önümüzdeki günlerde düzenlenecek “Yapı ve İnşaat Fuarı”na, Mart ayında ise İzmir’de gerçekleştirilecek “21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı”na katılacaklarını bildirdi.
İşadamı Levent Yazlamaz, fabrikada üretilecek inşaat ve konut sektörünün vazgeçilmezi haline gelen ürünlerle ilgili “AHSOSB’de kurduğumuz fabrikada kuvars ve türevleri ana ham maddemiz. Kuvars ve türevleri, fabrikamızda işlenerek konut ve iş yerlerinde mutfak, banyo, merdiven, zemin, duvar gibi daha pek çok alanda sağlıklı ürünlere dönüştürülecek. Tüm yapılara uygulanması daha kolay olan, iç mekanlarda gerekli hijyeni daha mümkün hale getiren ve yaşamın şıklığını yansıtan bu ürünler yükselen bir değer olarak hayatımıza renk katacak” dedi.