Lady Gaga İstanbul konserinde ne giydi ?

Lady Gaga İstanbul konserinde ne giydi ?

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konserinde hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Giydiği cesur sahne kıyafetleriyle adından söz ettriren Lady Gaga cesurluk kuralını İstanbul içinde bozmadı. Lady Gaga sahnede Türk hayranlarını Türkçe olarak "İstanbul, sizi seviyorum" sözyeleriyle büyük jest yaptı.




İstanbul sizi seviyorum 

Lady Gaga, İstanbul konserine Türkçe sözler söyleyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'İstanbul sizi seviyorum' dedikten sonra sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturmaya başladı. Lady Gaga, konser vermeye gelen diğer dünya yıldızlarının aksine tam saatinde konserine başladı.

Lady Gaga hayranları çılgınca eğlendi

Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti. ‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da. Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

Gaga, bu akşam Maslak'taki İTÜ Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Yoğun ilginin beklendiği konsere saatler öncesinde gelenler, biletlerini görevlilere göstererek alana girebiliyor.



Lady Gaga Türkiye'ye böyle gelmişti

Dünyanın en sevilen ve dikkat çeken sanatçılarından olan Lady Gaga Türkiye'ye geldi. 16 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda vereceği konser için İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı Lady Gaga, havalimannında izdihama sebep oldu.

Ünlü yıldız, özel bir uçakla saat 18.45'te İstanbul'a geldi. Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, Atatürk Havalimanı'nda coşku ve gözyaşlarıyla karşılandı. Lady Gaga, kendisini karşılamak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne akın eden genç hayranlarına imza dağıttı ve birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Hayranlarıyla vakit geçiren ünlü star Lady Gaga, havalimanından konaklayacağı otele geçti. Giyim tarzı ile her zaman dikkat çeken Lady Gaga, yine giydiği kıyafet ile tüm gözleri üzerine topladı.