Lady Gaga İTÜ konserinde sahnede soyundu- İZLE

Lady Gaga İTÜ konserinde sahnede soyundu- İZLE

Dünya turnesi kapsamında İstanbul'da muhteşem bir konsere sahne olan Lady Gaga binlerce hayranına sahnede soyunarak unutlmaz anlar yaşattı. Hayranlarının şaşkın bakışları karşısında sahneden kıayfetlerini değiştiren Lady Gaga hayranlarının nefeslerini kesti. 




Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konseri son buldu. Türkçe olarak "İstanbul, sizi seviyorum" diyerek konserine başlayan Lady Gaga, kıyafetini sahnede değiştirdi.

Lady Gaga, Bad Romance şarkısına geçerken sahnede soyundu ve sadece siyah bir kilotla kalan Lady Gaga'ya yardımcıları yeni kıyafetini giydirdi.

LADY GAGA SOYUNDU İZLE

Lady Gaga, İstanbul konserine Türkçe sözler söyleyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'İstanbul sizi seviyorum' dedikten sonra sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturmaya başladı. Lady Gaga, konser vermeye gelen diğer dünya yıldızlarının aksine tam saatinde konserine başladı.

Lady Gaga hayranları konser alanını doldurdu

Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti. ‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da. Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

Gaga, bu akşam Maslak'taki İTÜ Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Yoğun ilginin beklendiği konsere saatler öncesinde gelenler, biletlerini görevlilere göstererek alana girebiliyor.

Trafiğe dikkat!

Metro’nun Seyrantepe aktarma bölümü çalışmadığı için 21.45'te başlayacak maça metro ile gelecek tüm Galatasaray taraftarları İTÜ Ayazağa istasyonunda inerek stada otobüslerle taşınacak. Dolayısıyla İTÜ’de zaten konser kalabalığı varken binlerce maç seyircisi de İTÜ metro istasyonu çıkışında birikmiş olacak.