Lady Gaga'nın kıyafeti olay yarattı/ Lady Gaga İstanbul'da sınır tanımadı

Lady Gaga'nın kıyafeti olay yarattı/ Lady Gaga İstanbul'da sınır tanımadı

Dünya turnesi kapsamında ülkemizde ilk konserini verecek olan Lady Gaga giydiği sahne kostumüyle sınırları alt üst etti. Dekltede sınır tanımayan ünlü yıldız Lady Gaga bu kuralını ülkemizdede bozmadı. İTÜ konser alanında verdiği konserde çılgın hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan dünyaca ünlü yıldz Lady Gaga iç çamaşırı tarzı kıyafetiyle yürek toplattı.



Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konseri başladı. Lady Gaga sahneye çıkı dinleyicileri selamladığı seramonide Türkçe olarak "İstanbul, sizi seviyorum" dedi.

Konserine Türkçe açılış yaptı

Lady Gaga, İstanbul konserine Türkçe sözler söyleyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'İstanbul sizi seviyorum' dedikten sonra sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturmaya başladı. Lady Gaga, konser vermeye gelen diğer dünya yıldızlarının aksine tam saatinde konserine başladı.

Lady Gaga hayranları konser alanını doldurdu

Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti. ‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da. Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

Gaga, bu akşam Maslak'taki İTÜ Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Yoğun ilginin beklendiği konsere saatler öncesinde gelenler, biletlerini görevlilere göstererek alana girebiliyor.

Trafiğe dikkat!

Metro’nun Seyrantepe aktarma bölümü çalışmadığı için 21.45'te başlayacak maça metro ile gelecek tüm Galatasaray taraftarları İTÜ Ayazağa istasyonunda inerek stada otobüslerle taşınacak. Dolayısıyla İTÜ’de zaten konser kalabalığı varken binlerce maç seyircisi de İTÜ metro istasyonu çıkışında birikmiş olacak.