Lape Hastanesi Genel Müdürü Selçuk, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Lape Hastanesi Genel Müdürü Selçuk, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Özel Fransız Lape Hastanesi Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk için hastane önünde tören düzenlendi. Törende hastane çalışanları ve Selçuk’un yakınları gözyaşı döktü.
Ruh sağlığı hastalıkları tedavisinde Türkiye’nin önde gelen hastanelerinden biri olan Özel Fransız Lape Hastanesi’nin Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, dün akşam Mecidiyeköy’de motosikletiyle kaza geçirerek hayatını kaybetti.
Tayyar Selçuk için ilk tören yıllardır çalıştığı Özel Fransız Lape Hastanesi’nde düzenlendi. Törene Cafer Tayyar Selçuk’un oğlu Cem, yeğeni Metin, hastane çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı. Törende Selçuk’un yakınları ve hastane çalışanları gözyaşlarına boğuldu.
Tören sırasında Selçuk’un oğlu Cem’in yanına yaklaşan bir hastane çalışanı, “Sen bize babanın emanetisin, hiç üzülme” diyerek gözyaşları döktü.
Selçuk’un yeğeni Metin Selçuk, “O benim için bir amca değil baba idi. Biz büyük bir aileyiz. Ailedeki herkese bir iyiliği dokunmuştur. Eğitime, insanlığa çok önem verirdi. Arkadaş, dost ve babaydı. Özgürlüğüne çok düşkündü. Motosiklet ailecek hepimizin tutkusu zaten. Çocukluğumuzdan beri motorla büyüdük ve yaşadık” dedi.
Oğlu Cem Selçuk ise, "Motosiklet onun için bir yaşam tarzıydı. ‘Binme, yapma’ diyemezdiniz. Benim için en iyi arkadaştı o. Babam motosiklet kullanmanın sonuçlarını biliyordu. Ben de kullanıyorum motosiklet ve benim için de bunu biliyordu. Böyle bir şey olduğunda bu tür konular açıldığında alttan alırdı. Benim yaptığım ufak tefek kazalara dahi ön yargılı yaklaşmazdı. Onun düşündüğünü düşünüyorum ben de. Bu sadece kader. Olacaktı" diye konuştu.
Cafer Tayyar Selçuk, Karacaahmet Şakirin Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet’te toprağa verilecek.