Lice olayları Erzurum'a sıçradı

Lice olayları Erzurum'a sıçradı

Erzurum'da bir grup terör örgütü yandaşı, Diyarbakır Lice'deki olayları gerekçe göstererek Mahallebaşı semtini savaş alanına çevirirken yüzleri maskeli grup önce karayolunu trafiğe kapattı, ardından molotof ile kamu binalarını ateşe verdi. Polisin müdahale ettiği olaylarda çok sayıda terör örgütü yanlısı gözaltını alındı.




KAMU BİNALARINI ATEŞE VERDİLER
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği olayların ardından bugün Mahallebaşı semtinde toplanan terör örgütü yandaşları intikam yemini ederek kamu binalarını yaktı.

YOLDAN GEÇEN ARABALARA SALDIRDILAR
Yolu trafiğe kapatıp kimlik kontrolü yapan maskeli gruba polis panzer, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yoldan geçen otomobillere saldıran maskeli terör örgütü yandaşları, bölgede bulunan PTT binası ve Ziraat Bankası şubesini molotof atarak ateşe verdi.

POLİSTEN SERT MÜDAHALE
Savaş alanına dönen bölgede polis göstericilere sert müdahale etti. Terör örgütü yandaşları bu kez polise taşlarla saldırdı. Polis panzer biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi.


ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Müdahale sırasında çok sayıda terör örgütü yandaşı gözaltına alınırken, çevre mahallerdeki vatandaşlar da toplanarak terör örgütü yandaşlarına taş ve sopalarla saldırdı. Polis olaylara müdahaleye devam ediyor.