Lise Öğrencisinin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Lise Öğrencisinin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisinin cenazesi, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde dün öğlen saatlerinde Öğretmenler Günü’nü kutlamaya giden B.D.’nin (16) kullandığı ve içerisinde 5 arkadaşının da bulunduğu 67 LT 123 plakalı otomobil virajı alamayıp yoldan çıkarak takla atmıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Cerrah olay yerinde hayatını kaybetmiş, diğer 5 öğrenci ise ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı.
Kazada hayatını kaybeden Gülüç İzmirlioğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Cerrah için bugün öğle namazını müteakip Yaraşlıyörük köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cerrah’ın cenazesi Yaraşlıyörük köyündeki evinden çıkarıldığı sırada annesi ve yakınları ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Cerrah’ın sınıf arkadaşları da cenazede gözyaşlarına boğuldu. Evin önünden omuzlara alınan cenaze musalla taşına konduğunda, baba Yücel Cerrah ayakta durmakta güçlük çekti. Lise öğrencisinin cenazesinin kılınmasının ardından helallik alındı. Cenaze daha sonra baba Yücel Cerrah tarafından toprağa verildi. Cenazeye katılan Cerrah’ın arkadaşları birbirlerine sarılarak kendilerini teselli etmeye çalıştı.
Kazada yaralanan B.K. (16), A.A.B. (16), E.E. (16), H.E.A. (16) ve sürücü B.D.’nin (16) tedavileri ise sürüyor.