Liseler Arası Basketbol Şampiyonasi Başladı

Liseler Arası Basketbol Şampiyonasi Başladı

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Antalya Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Liseler Arası Basketbol İl Şampiyonası”, Atatürk Spor Salonu’nda başladı.
Genç Erkekler kategorisinde 10 grup 40 takım, Genç Kızlar kategorisinde 3 grup 10 takım Antalya İl Şampiyonu olmak üzere mücadele edeceklerini belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, “2014-2015 Liseler Arası Basketbol İl Şampiyonası’nda mücadele edecek tüm takımlarımıza, sporcularımıza, öğretmenlerimize, hakemlerimize, gözlemcilerimize, okul idarecilerimize emeği geçen herkese başarılar diliyorum. Müsabakaların geçen yıl olduğu gibi son derece heyecanlı, seyir kalitesi, fair-play ruhuna uygun bir mücadeleler olmasını temenni ediyorum. Bu tür organizasyonlar sayesinde yeni yeteneklerin keşfedileceği kanaatindeyim” dedi.
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ise, sporun zirve kenti olan Antalya’da okullar arası oynanan okul sporları etkinliği ile sporu okullarla tanıştırdıklarını belirterek, “Gençlere sporun, hayatlarında vazgeçilmez bir unsur olduğunu gösteriyoruz. 2014-2015 sezonunda okul sporlarına katılacak olan tüm sporculara, antrenörlerine, başarılar dilerim” diye konuştu.