LODOS, GÖNEN’DE ÇATILARI UÇURDU

LODOS, GÖNEN’DE ÇATILARI UÇURDU

Balıkesir’in Gönen ilçesinde etkili olan lodos, bazı evlerin çatılarını uçururken, ağaçlar kökünden söküldü ve direkler devrildi.
2 gündür etkili olan lodos fırtınası nedeniyle, Marmara ve Ege bölgelerinde olumsuzluklar yaşanırken, Gönen ilçesinde de çatılar uçtu, ağaçlar köklerinden söküldü ve direkler devrildi. İlçe merkezinde bulunan bir evin ahşap çatısı, rüzgarın şiddetine dayanamayarak sokağa devrildi. Çatının düştüğü yerde canlı olmaması faciayı önledi. Gün boyu şiddetini artırarak devam eden lodos fırtınası, ilçedeki futbol sahasında da hasara yol açtı. Bugün oynanacak olan Gönen Belediye spor -Hasanbeyspor ile 1. Amatör Lig’de oynanacak olan Lider Tayfunspor- Paşa çiftlikspor maçları iptal oldu ve sahada bulunan aydınlatma direkleri ve levhalar devrildi.
İlçe merkezindeki bazı ağaçlar köklerinden söküldü. Elektrik ve aydınlatma direkleri de lodos fırtınasından nasibini aldı ve devrildi. İlçe merkezinde zaman zaman elektrik kesintileri yaşandı. Can kaybı olmayan fırtınanın oluşturduğu hasarlar yetkililer tarafından tespit ediliyor.