Madde Bağımlısı Kardeşinin Öldürdüğü Babasına Son Bakış

Madde Bağımlısı Kardeşinin Öldürdüğü Babasına Son Bakış

Adana’da madde bağımlısı bir genç babasını bıçaklayarak öldürdü. Olayı haber alan kızı ise, ambulanstan indirilen babasına son kez baktı.
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nihat Ö. oğlu Günay Ö.’nün (24) uyuşturucu kullandığını öğrenince tedavi olması için ikna etmeye çalıştı. Ancak oğlunu baba bir türlü ikna edemedi. Oğul uyuşturucu bulmak için babasından para aldığı için aralarında da sık sık tartışma olmaya başladı. Bugün saat 16.30 sıralarında baba ve oğul arasında Havutlu Mezarlığı arkasında yine uyuşturucu nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce oğul babasının kasığından bıçakladı. Baba ağır yaralanırken oğul ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Baba olay yerine gelen ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
BABASIYLA AMBULANSLA GELDİ BAŞINDAN HİÇ AYRILMADI
Nihat Özdemir’i oğlu bıçaklarken kızı da ambulansla onun kurtulması için hastaneye kadar geldi. Babası ambulanstan indirilirken sedye üzerinde ona son kez baktı. Özdemir’in kızı onun arkasından koşarak hastanenin acil servisine de girerek babasına müdahale edilen yerin kapısında dakikalarca bekledi. Bir umutla bekleyen genç kız yaklaşık 1 saat sonra babasının öldüğü haberini alarak yıkıldı. Özdemir’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Günay Ö. ise cinayet büro amirliği ekiplerine teslim edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.