Makro’da Görev Değişimi

Makro’da Görev Değişimi

Makro Market A.Ş’nin kurucu ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Songör, şirketin Yönetim Kurulu başkanlığı görevine getirildi. Songör’in yerine Genel Müdür olarak Makro Market A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Uyum Gıda A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Songör atandı.
Perakende sektörünün değişim ve dönüşüm sürecinde önemli rol üstlenen Makro Market A.Ş.’de görev değişimi gerçekleşti. Yönetim Kurulunca alınan kararıyla Makro Market A.Ş.’nin kurucu ortağı ve Şirketin son 5 yıldır Genel Müdürlüğünü yürüten Mehmet Songör, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Makro Market A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve son 2 yıldır aynı zamanda Uyum Gıda A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Mustafa Songör ise alınan karar doğrultusunda Genel Müdür olarak atandı.
Makro Market A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bırakan Şeref Songör ise Songör ailesine bağlı, bünyesinde Makro ve Uyum şirketlerinin de bulunduğu Grup Şirketler Başkanlığı, görevini yürütmeye devam edecek.
Yeni yapılanma ile Makro, gençleşen yönetim kadrosuyla, perakende sektöründe bugüne kadar gösterdiği büyüme ve başarılarına yenilerini eklemeyi hedefliyor.