Malatya Büyükşehir, Başbakan Davutoğlu’na Talep Dosyası Sundu

Malatya Büyükşehir, Başbakan Davutoğlu’na Talep Dosyası Sundu

MALATYA (İHA) –Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Davutoğlu’na Malatya ile ilgili taleplerin yer aldığı bir dosya sundu.
Başbakan Davutoğlu’nun ziyaretine, eşi Fatma Sare Davutoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yasin Aktay, Süleyman Soylu, TBMM Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti Malatya Milletvekilleri Cemal Akın, Mustafa Şahin, Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Av.Bülent Tüfenkci ile birlikte kalabalık bir heyet eşlik etti.
Ziyaret sırasında Başbakan Davutoğlu’nu Malatya’da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretinden dolayı Davutoğlu’na teşekkür etti.
Başbakan Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti sırasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım CD’sini izledi. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bugüne kadar yapılan hizmetlerle ilgili kısa bilgiler verdi. Başkan Çakır, ayrıca hazırladıkları projeler ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunarak, Başbakan Davutoğlu’na Malatya ile ilgili taleplerin yer aldığı bir dosya sundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret anısına Başbakan Davutoğlu’na el dokuma halı ile tepside kuru kayısı hediye etti.