Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nden Ak Parti’ye Ziyaret

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nden Ak Parti’ye Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Hiçbir iktidar döneminde verilmeyen hayvancılık desteği, iktidarlarımız döneminde verilmiştir” dedi.
Malatya il Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “AK Parti iktidarı olarak amaçlarımızdan biri de, küçük baş hayvan yetiştiricileri noktasında üreticilerimize önemli destekler vermektir. Damızlık, et ve süt destekleri devam ediyor. Amacımız, küçük baş oranını yükseltmektir. Dolayısıyla insanımızın yaşam standartlarını yükseltmektir. Hiçbir iktidar döneminde verilmeyen hayvancılık desteği, iktidarlarımız döneminde verilmiştir” dedi.
Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise, “Yaylalarda doğal hayvan hayatının devam etmesi, kırsaldaki insanların ise şehre göç etmemesi için hayvancılık sürekli desteklenmelidir” diyerek, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Akın, “Cumhurbaşkanlığına ise Partinizin Genel Başkanı, halkın adamı seçilmiştir. Bizler de Cumhurbaşkanımıza ve İl Başkanımıza hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.