Malatya Organik Meyve Birliği Yetiştiricileri Birliği, İl Tarım Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Malatya Organik Meyve Birliği Yetiştiricileri Birliği, İl Tarım Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Malatya Organik meyve Birliği Yetiştiricileri Birliği tarafından, organik tarımın önemini anlatmak için ziyaretler sürüyor.
Bu ziyaretler kapsamında Malatya Organik Meyve Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Tursun ve birlik yöneticileri, İl Tarım Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretin amacı hakkında bilgiler aktaran Malatya Organik meyve Birliği yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Tursun, şunları kaydetti:
“Birlik yöneticilerimiz ile birlikte, organik tarımın önemi için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sayın müdürümüz kuruluş aşamasında daha sonraki kuruluş aşamasında olsun ekibi ile beraber bizlere çok büyük destekler sundular. Dolayısıyla bizlere çok destekleri oldu. Zaten kendileri de bu konuda koşturan iyi şeyler yapmaya çalışan bir müdürümüz bizim için bir şanstır, Malatya için bir şanstır bir avantajdır. Bizleri daha çok birlik olara bizleri aktif olarak desteklerini veriyor. Bizde köylülerimize ve çiftçilerimize daha iyi hizmet vere bilmek için ve gerçek anlamda organik üretip gerçek olarak kaysının gerçek değerinin elde edilip sata bilmektir amacımızda bu çakma ürünler piyasada dolaşıyor. Hem bunların önüne geçe bilmek hem de gerçek üretim organik meyvenin hak ettiği fiyatta sata bilmemizdir tek kuruluş amacımız budur” dedi.