Malatya’da 20 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Malatya’da 20 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Malatya’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, toplam 20 bin 480 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, yapılan istihbarat çalışması sonrası 3 ayrı noktada kaçak sigara sevkiyatına karşı operasyon yaptığı belirtildi.
İlk operasyonda bir araçta yapılan aramada aracın zeminine yapılmış 3 ayrı zula içerisinde çeşitli markalarda 2 bin 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi. İkinci operasyonda da durdurulan şehirler arası bir yolcu otobüsünde 2 şahsa ait bagaj içerisinde 2 bin paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği kaydedildi.
Son operasyonda ise Kale ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramalarda çeşitli markalarda 15 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği belirtildi.
3 ayrı olayda yakalanan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı açıklanırken, ele geçirilen toplam 20 bin 480 paket gümrük kaçağı sigaranın ise muhafaza altına alındığı belirtildi.